SON DAKİKA

Suskun Medya – Son Dakika Haberler

Alperenlerden Black Friday Rezaletine Sert Tepki!

Alperenlerden Black Friday Rezaletine Sert Tepki!
Bu haber 25 Kasım 2017 - 20:07 'de eklendi ve 9.083 kez görüntülendi.

”Black Friday” yani Türkçe anlamıyla ”Kara Cuma” alışveriş çılgınlığı safsatasının Müslümanlar için bayram kabul edilen, kutsal gün Cuma’ya denk getirilmesine Alperen Ocakları çok sert tepki gösterdi.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican yayınladığı basın açıklaması ile ”Black Friday” adı altında İslam dini’ne ve müslümanlara hakaret edildiğini savundu. Mican, ”Bu duruma müsade edilmeye devam edilmesi halinde ”Kara Cuma” olarak adlandırılan bu emperyalist faaliyet neticesinde elde edilen küresel sermaye ile desteklenen terör örgütleri yine Cuma günleri katliamlar yapacak ve Kanlı Cuma’lara sahne olacaktır.” şeklinde konuştu.
İşte Alperen Ocakları İl Başkanı Kürşat Mican’ın Açıklamaları;

KARA DEĞİL MÜBAREK CUMA..!

Ey Müslüman..

Sen bir bedensin.. Bilesin ki, bin parça olmuş bedeninin her biri farklı bir yerde.. Müslüman her zaman eziliyor, Müslüman her zaman kan ağlıyor..!

Uzun yıllar öncesine dayanan bir maziye sahip sözde ekonomik bir faaliyet olan “kara cuma” rezaleti ne acıdır ki bu yıl Müslüman topraklarında baş göstermiş durumdadır.

”Black Friday” Algı Operasyonudur

Bir alışveriş çılgınlığı maskesiyle karşımıza çıkan bu algı operasyonunun art niyet taşımadığını iddia etmek son derece komiktir. Uzun soluklu algı operasyonları ile siyonistlerin maşası emperyalist devletler, ülkemize bu rezaleti soktukları gibi, emin olabiliriz ki yıllar geçtikte bu “kara cuma” rezaletleri artacak, Müslüman’ın bayramı, haftanın en aydınlık günü, Cuma’lar karartılmaya devam edecektir.

Müslümanlar buna dur demezse; Cumalarımız sadece kararmayacak, paralarımızla finanse olan emperyalist devletlerin maşaları terör illetini topraklarımıza sokacak, Cumalarımız kanlanacaktır!

Her Cuma Kana Bulanıyor

Her Cuma günü, Müslümanlar bayram heyecanı yaşamak isterken, bir yerlerde bir bomba patlıyor ve bizim bayramımız kana bulanıyor. İşte biz Müslümanlar olarak ses çıkarmaz, bu kirli oyunların sahte yüzlerine kanar isek Cumalarımız kana bulanacaktır!

Allah İslam alemi üzerinde oyunlar oynamak isteyenlere fırsat vermesin..! Bizlere de şuurlu bir yaşam nasip etsin. Etsin ki maskeler altına gizlenen şer odaklarına karşı bir ve dik durabilelim.

Selam ve dua ile…

Kürşat Mican
Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İstanbul İl Başkanı

 

haberandum.com

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA