SON DAKİKA

Suskun Medya – Son Dakika Haberler
Ayşe Gündüz

Artık sosyal medya’da ticaretin bir parçası

Artık sosyal medya’da ticaretin bir parçası
Bu haber 08 Mayıs 2017 - 21:18 'de eklendi ve 1.170 kez görüntülendi.

Türkiye ve dünyada gittikçe yaygınlaşan sosyal medya kullanımı yanında ticareti’de getirdi.Türkiye’nin webmaster forum’u olan R1o’da her gün yüzlerce Twitter,Facebook,Instagram hesap ve sayfaları satışa sunuluyor.İsteyen herkes aktifliği ve beğeni sayısına göre alıyor.Fiyatları 25 bin lira’da 100 liraya kadar alıcı buluyor.

Facebook Nedir

Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal ağ. 4 Şubat 2004 tarihinde Harvard Üniversitesi 2006 devresi öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, öncelikle Harvard öğrencileri için kurulmuştu.

Twitter Nedir? Ne işi Yarar

Twitter internette kullanılan yaygın tabirle bir mikroblog. Çok açıklayıcı oldu değil mi?  🙂 Peki mikroblog deyince ne anlamalıyız? Mikroblog kişilerin veya kurumların o an ne yaptıklarını, kendileriyle ilgili haberleri, hissettiklerini ve düşüncelerini kısa mesajlar halinde paylaştığı bir platformdur.

Instagram Nedir? Ne İşe Yarar

Instagram, 2010 Ekim’de, Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından ilk olarak IOS (iPhone-iPad) için geliştirilen, sahip olduğu kaliteli filtreler ve sosyal ağ özellikleri ile kısa zamanda oldukça popüler olan bir fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.

 

Kaynak:Ayşe Gündüz – Suskun Medya.com

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA