SON DAKİKA

Suskun Medya – Son Dakika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğanın üzerinden gizli plan

Cumhurbaşkanı Erdoğanın üzerinden gizli plan
Bu haber 12 Temmuz 2017 - 15:43 'de eklendi ve 1.891 kez görüntülendi.

Sosyal medyanın yerli aktivist’i olan Selami Haktan Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerindeki gizli planı yazdı

“Kardeşlerim, bu paylaşımımı Allah rızası için herkese ulaştırın.

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeceğim. Başkanlık seçimine kadar her camiadan, her partiden, her sektörden (çiftçi,işçi,polis) insanlar yargı ve bürokrasi yolu ile Erdoğan’a küstürülecek. Plan bu…

Başkanlık seçimine kadar önümüzde uzun ve zahmetli bir yol var. Çiftçiler ile son alıcı arasında sağlıklı bir iletişim yok. Arada tüccarlar hem çiftçileri hem de milleti mağdur etmeye devam ediyor. Ama ilgili Bakanlık ve birimler hiç bir şey yapmıyor. Çiftçiye teşvikten bahsediliyor. Mazot indiriminden bahsediliyor. Ama mazot bedava da olsa, çiftçiden malı alacak olan tüccar mazot bedava diye fiyatı yine aşağı çekip alıyor. Çiftçi satmazsa mahsül ölüyor. Başka tüccar da gelip o tüccarın bölgesine girmiyor. Anlaşmış çoğu namussuzlar.

Hayvancılık yapanlar artık ellerinde mal tutamıyorlar. Yurtdışından hayvan getiren ya da köylerden hayvan toplayan büyük tüccarlar şimdiden cehenneme yol yapmış durumdalar. Ve yetkililer bunu bilmesine rağmen hiçbir şey yapmıyorlar.

Başkanlık seçimine kadar önümüzde uzun ve zahmetli bir yol var. İşçiler tazminatlardan şikayetçi. Verilen sözlerin tutulmamasından şikayetçi. Ama bakanlık verilen sözleri unutmuş gibi.

Başkanlık seçimine kadar önümüzde uzun ve zahmetli bir yol var. Polisler izinlerden, aşırı çalışma saatlerinden, tatile hiç çıkamamaktan, mantıksız vardiyalardan şikayetçi. Polisleri bile Devlet’e küstürme gayretindeler.

A partisinin başkanı, B partisinin avukatı, C partisinin başkan yardımcısı tutuklanıyor.

Bylock kullanan iki şahıs aylarca bekletiliyor ve tutuklanmıyor. Tam evlendikleri gün düğünden alınıyorlar. Düğünde tutuklanıyorlar. Düğüne gelen herkes hali ile Devlet’e tepki gösteriyor.

Kadın’ın bylock kullandığı bir yıldır biliniyor ama doğum anına kadar bekletiliyor. Tam doğum yapacağı gün doğumhaneden alınıyor ve tutuklanıyor. Maksat doğuma gelecek yakınlara da illallah ne zalim devletmiş dedirtmek.

Planlı bir operasyon toplumun her kesimine çok sinsice sızmış durumda. Uyguluyorlar. Ameliyat yapıyorlar. Narkozlanmış bir bürokrasi var karşılarında. Susan, müdahele etmeyen bir bürokrasi.

Operasyonun hedefinde Erdoğan var. Başkanlık seçimine kadar Erdoğan’dan ne kadar seçmen koparabilirlerse koparacaklar. Çiftçiler, hayvancılık ile geçinenler, bir çok işçi kardeşimiz şimdiden gönül koymuş durumdalar. Bunları kafama göre yazmıyorum. Gittim, gezdim, gördüm. Bunu normalde yetkililerin yapması gerekiyor ama onları ancak seçim zaferlerinden sonra kameralar karşısında görebiliyoruz.

Kardeşlerim, unutmayın; Erdoğan’ın verdiği sözler tutulacaktır. Yapılan seçim sadece referandumdu. Başkanlık gelmeden bu düzenin değişmeyeceğini hepimiz bilmeliyiz ve Başkanlık gelene kadar dişimizi sıkmalıyız.

Bu mesajı paylaşırsanız belki birilerinin kulağına gider ve en azından bazı şeylerin zorla da olsa düzelmesine vesile oluruz.

Hiçbir şeyi hafife almayın. Bir savaşın ortasındayız. Hedefte büyüyen Türkiye var. 2000’li yıllara kadar neler çektiğimizi yaşı 25 ve üzeri olan kardeşlerim iyi bilirler. Bizi bu sefer çekmek istedikleri nokta sefalet değil, sefaletle törpülenmiş bir kargaşa ülkesi.

Çiftçi kardeşlerime, işçi kardeşlerime, polis kardeşlerime, hayvancılık ile geçinen kardeşlerime ve daha ismini yazmadığım ama sesi olmaya çalıştığım bütün kardeşlerime çağrımdır. Sizler bu planın bir nesnesi olarak kullanılıyorsunuz. Eğer plandaki konumunuzu değiştirirseniz, nesne yerine özne olursanız, bu oyun bozulacak. Tuzak kuranları, tuzağın hedeflerini iyi analiz edin. Bu badireleri atlattığımız zaman sizin yaptığınız fedakarlıklar Allah indinde de, devlet indinde de kayda geçilecek.

Sesimiz olun ve mesajımızı bütün platformlarda paylaşın.”

SELAMİ HAKTAN

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA