SON DAKİKA

Suskun Medya – Son Dakika Haberler

Kürşat Mican “LGBT örgütü küresel güçlerin bir koludur”

Kürşat Mican “LGBT örgütü küresel güçlerin bir koludur”
Bu haber 05 Ekim 2017 - 22:45 'de eklendi ve 9.672 kez görüntülendi.

Taksim’de geçen haziranda Onur Yürüyüşü ile dile getirdiği sözler için Alperen Ocakları İl Başkanı Kürşat Mican hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle LGBT grubu tarafından açılan davaya devam edildi.
Bügün İstanbul Anadolu 44. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki davanın 2. duruşmasında Kürşat Mican,sözde Onur Yürüyüşü Komitesi sözcüsü Kıvılcım Arat’ın da aralarında bulunduğu bazı müştekiler ve avukatları katıldı.

Duruşmada savunma yapan Mican, ‘Yüzde 99’u Müslüman olan ülkemizin mübarek ayında ahlaksızca tutum ve davranış sergilemeleri nedeniyle halkın kin ve düşmanlığa sevk eden LGBTİ’lilerdir. Ramazan ayında ahlaksızlık olarak gördüğüm bu yürüyüşün engellenmesi için yetkilileri göreve çağırdım. Mübarek bir ayda üstsüz bir şekilde ellerinde alkol ile yürüyüş yapılmasının hassasiyetlere ters olduğunu düşündüğümden devletimizden bu yürüyüşe engel olmasını istedim. Söz konusu grubun emperyalizmin ülkemiz üzerinde oynadığı bir oyun, proje olarak görmekteyim. Bu yöndeki cinsel eğilim bu projelerin biridir’ dedi. Müştekiler ise sanığın tutuklanmasını talep etti. Mahkeme, tutuklanma talebinin reddine karar vererek duruşmayı erteledi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA