SON DAKİKA

Suskun Medya – Son Dakika Haberler

Habber Gazetesi Yeni Yayın Dönemine “Bismillah” dedi

Habber Gazetesi Yeni Yayın Dönemine “Bismillah” dedi
Bu haber 02 Mart 2021 - 17:49 'de eklendi ve 2.524 kez görüntülendi.

Gazeteci-Yazar Hasret Yıldırım’ın, Mes’ûl Yazı İşleri Müdürü olduğu “Habber Nostalji Gazetesi” yayın hayatına merhaba dedi. 28 Şubat 2021 Pazar günü, İstanbul-Sultangazi’de; gazete merkezi, Altındağ Yayınevi, Zeytûni Tekkesi açılışının gerçekleşmesi, mânidar bir tarih olarak kayıtlara geçti.

Yıldırım: “28 Şubat Askeri-Masonik darbe mimarlarının “1000 yıl sürecek” iddiâsına karşı; 2002’den beri devam eden halk darbesi ile yaşadıkları hezimeti, Bismillah dediğimiz faaliyetlerin neticesinde de yaşayacaklar!” diye sözlerine devam etti.“Davamızda yeni bir cephe, yeni bir soluk olacak teşeküllerle; bizden kazanla-kepçeyle alınanları, çay kaşığı ile geri alma gayretinde harp edeceğiz” diyen Yıldırım; “Gazetemizin sloganı ‘Türkiye’nin Taraflı ve En Ateşli Mücâdele Gazetesi’ dahi, mevzua bakış cihetimizin delilidir.” dedi.


Aylık olarak neşredilecek Habber Nostalji Gazetesi’nin yayın çizgisi; “Yolumuz; Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in, Osman Yüksel Serdengeçti’nin, Üstad Kadir Mısıroğlu’nun, Mehmed Şevket Eygi’nin, Kemal Fedai Çoşuner’in ve ismini buraya yazmadığımız nice büyüklerin yoludur.” sözleriyle hülâsa edilmiş.

Bir nevi, eski ile yeninin yansıması ile arşivlik bir neşriyat olarak yayın hayatına başlayan Habber Nostalji Gazetesi’ne başarılar diliyoruz.

Abone olmak ve temin etmek için:
Habbergazete.com web sitesi ile 0542 290 58 52 numaralı telefondan temâsa geçebilirsiniz.
Haber:Erdem Can

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA