SON DAKİKA

Suskun Medya – Son Dakika Haberler

Yarın Dergisi Tanıtımı ve Hasan Sağındık’a Vefa Gecesi Yapıldı

Yarın Dergisi Tanıtımı ve Hasan Sağındık’a Vefa Gecesi Yapıldı
Bu haber 09 Ekim 2017 - 15:37 'de eklendi ve 16.059 kez görüntülendi.

Yarın Dergisi ve Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesinin ortaklaşa düzenlediği, ‘’Yusuf Yüzlü bir ağabey’e vefa: Hasan Sağındık ve Yarın Dergisinin tanıtım programı’’ TYB İstanbul Şubesinde gerçekleştirildi.

Önceki gün Kızlarağa Medresesinde düzenlenen programda önce Yarın Dergisi’nin tanıtımı yapıldı. Etkinlik, Yarın Dergisi imtiyaz sahibi Murat Açıkgöz’ün açılış konuşmasıyla başladı. Şehirler arası yolculuktan daha meşakkatli ve zahmetli yolculuğun ardından programa katılanlara teşekkür eden Murat Açıkgöz, ‘’Heyecanımıza ortak olan, yürüyüşümüze yarenlik eden değerli dostlarımıza minnettarız. Tarihe şahitlik etmiş, köklü bir tarihi geçmişi bandıran Kızlarağa Medresesinden yine tarihe şahitlik edecek önemli bir gece için buluşuyoruz dedi. “İlk sayıyı Ömer Lütfi Mete’ye armağan etmiştik. 2. sayımızı da Hasan Sağındık’a armağan ederek çıktık. Bizde insanlar hep ölünce hatırlanıyor ve yad ediliyor. Biz Hasan ağabey ayakta ve hala dimdik duruyor dedik. Her türlü zorluğa, ekonomik sıkıntıya rağmen, baskıya rağmen biz Hasan ağabeyi unutmadık.” şeklinde konuştu.

Etkinlikte Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Bilal Yamak da dergi fikrinin bir çay ocağında ortaya çıktığını söyleyerek, kısa bir konuşma yaptı.

Moderatörlüğünü Mahmut Bıyıklı’nın yaptığı gecede, Ahmet Yenilmez ve Selçuk Küpçük, Hasan Sağındık’ın müzikal duruşu ve anıları anlattı.

Sunuculuğunu Turgut Tunç’un yaptığı program plaket takdimiyle sonra sona erdi.

Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız

 

Özel Haber : Erdem Can – Suskun Medya

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA